EXIT presenteert weer een nieuwe selectie acts voor het grote muziekfestival dat van 5-9 juli plaatsvindt in het Petrovaradin Fort in Novi Sad, Servië. De organisatie maakt drie nieuwe Main Stage namen bekend: Years & Years, Lost Frequencies en Noisia. Eerder liet EXIT al weten een extra dag in het leven te roepen, namelijk Dag 0, voor een veelbelovend optreden van The Killers.

Het Britse trio Years & Years staat op vrijdag 7 juli op het hoofdpodium. Totdat een andere EXIT ster, Rag’n’Bone Man, het van hen overnam met zijn album ‘Human’, was hun album ‘Communion’ het snelst verkopende album van dit decennium. Ze stonden eerder al op o.a. Glastonbury en Coachella en brengen nu een nieuw repertoire mee naar het Servische Petrovaradin Fort. Een dag eerder, op 6 juli, bestormt de Belgische dj Lost Frequencies de Main Stage om diverse hits te laten horen, waaronder ‘Beautiful Life’ en de nieuwe versie van de 90s culthit ‘What Is Love’. Op 8 juli maakt de Nederlandse drum & bass groep Noisia hun opwachting op de Main Stage om een spectaculaire show rondom hun album ‘Outer Edges’ neer te zetten. Het volledige programma tot nu toe is te vinden op www.exitfest.org/nl.

Tickets & reis

Tickets zijn te verkrijgen via de EXIT website. 5-daagse tickets voor het gehele festival, inclusief het optreden van The Killers op Dag 0, kosten €137,50. Ook zijn er 4-daagse tickets en dagtickets verkrijgbaar. In samenwerking met reispartner Festival.Travel worden er dit jaar zowel EXIT Flights als de EXIT Bus aangeboden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: