Altijd al willen weten hoe de voorbereidingen lopen achter de schermen van een muziekfestival? Op Maanrock kan het dit jaar. Een honderdtal mensen kunnen zich inschrijven voor een exclusieve rondleiding achter de schermen op zaterdag 25 of zondag 26 augustus. Beleef zo het grootste, gratis stadsfestival niet alleen op het festivalterrein maar ook backstage.

De organisatie pakt dit jaar met heel wat nieuwigheden uit. Naast de culinaire Maanrock Smaakmakers, het unieke Maanrock-arrangement i.s.m. verschillende Mechelse hotels, krijg je nu ook de kans om een exclusieve kijk te nemen achter de schermen van het muziekfestival. Zo krijg je een rondleiding achter de grote podia, de locatie waar artiesten zich terugtrekken, welke taken de vrijwilligers hebben, een sneak peak in de vip-ruimte. Kortom: een bijzondere ervaring. Een honderdtal mensen kunnen zich inschrijven dus snel zijn is de boodschap. “Maanrock is het festival van en voor Mechelaars. Dus willen we graag stadsgenoten iets meer tonen en vertellen over hun stadsfestival”, aldus Kristof Calvo, voorzitter mmMechelen Feest vzw.

Wat moet je precies doen om kans te maken? Heel simpel: inschrijven vóór donderdag 23 augustus om middernacht via info@dezomerisvanmechelen.be. First come, first serve dus wie er snel bij is kan zowel voor als achter de schermen genieten van het gezelligste stadsfestival van Vlaanderen! Wil je niet alleen komen maar met je beste maat, je gezin of wie je ook maar lief hebt, dat kan.

Praktisch
Maanrock achter de schermen:

  • Inschrijven via info@dezomerisvanmechelen.be met een eventuele voorkeur van dag.
  • Mogelijke rondleidingen:
    • Zaterdag om 17 uur
    • Zondag om 12.30u (bij heel wat inschrijvingen een extra timeslot voorzien om 14.30u)

Dit kan nog t.e.m. donderdag 23 augustus, middernacht.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over