Eveline Cannoot, bekend als MENT gezicht en momenteel niet meer weg te slaan van de Vlaamse podia, heeft na “Ben jij gelukkig met mij” een nieuwe single uit; "Alles". Een tijdje terug ontdekte ze heel toevallig een liedje van Sabien Tiels. Het nummer stond jaren geleden op het album "Vlaams Goud" tussen hits als “De Trein” en “Hou je morgen nog van mij". Het gaf Eveline onmiddellijk een heel warm gevoel.

“Hier wil ik iets mee doen! was dan ook haar eerste reactie en zo gezegd zo gedaan. Ze kreeg de zegen van Sabien en Eveline trok naar haar producer David Vervoort. Hij maakte een bijzonder arrangement met live instrumenten en een warme sound.Alles” is zo veelzeggend. Je kan er echt 'alles' over vertellen.. Het is één van mijn emotioneelste liedjes ooit!" zegt Eveline. “Ik weet niet hoe het komt, maar toen ik de eerste versie van producer David Vervoort toegestuurd kreeg, kwam er een serieuze krop in mijn keel. Dit nummer doet iets met mij. Het is zo puur, zo echt en het komt van heel erg diep. Ik hoop dat heel wat mensen voelen wat ik voel wanneer ze het horen”, zegt Eveline geëmotioneerd.

Ook Sabien Tiels weet deze versie van "Alles" enorm te appreciëren. "Ik heb een grote waardering voor iedereen die gepassioneerd met zijn vak bezig is. Daarbij hou ik van mensen met een liefdevol en open hart. Eveline Cannoot heeft die eigenschappen en is daarom dé geknipte vrouw om “Alles”, het lied dat ik in mijn beginperiode samen met Wigbert schreef, die extra dimensie te geven! Durven voelen, durven liefde geven, dat kan Eveline en dat voel je als je goed luistert naar de emotie in haar stem. Ik ben trots op deze versie. Het nummer hoort nu toe aan Eveline", zegt Sabien trots.

We weten ondertussen al dat Eveline van elke nieuwe single ook een gepaste video maakt. Ook nu heeft ze niets aan het toeval overgelaten. Ze trok eerst naar Aywaille waar ze een prachtig bos vond en daarna naar Viroinval. Fondry Des Chiens een doline gelegen in de gemeente Viroinval zorgt voor een uniek beeld met prachtig uitzicht.

Waan je even in een andere wereld met de nieuwe videoclip van Eveline Cannoot - "Alles"

Samen met Loredana, Christof Chapsis en Trisha is Eveline Cannoot vanaf 20 november ook te zien in de BV-Week van 'Komen eten' op Vier.

"Alles" is HIER te verkrijgen op iTunes en HIER te beluisteren op Spotify!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over