“Ben jij gelukkig met mij?” is een Vlaamse popsong geworden. Je wordt er eigenlijk best vrolijk van, terwijl het nummer eerder vol vragen zit. Na ‘Droog mijn tranen’ kroop Eveline Cannoot opnieuw in de pen en David Vervoort zorgde voor de fijne productie van het nummer. Het is niet autobiografisch, maar misschien wel herkenbaar voor velen… en dat is wat Eveline wil!

Ze trok voor de videoclip naar B&B "De Libellen van Waaroost" in Oostkamp. Het resultaat wordt vast en zeker weer een pareltje! Binnenkort op Ment tv, YouTube en social media. In afwachting van de videoclip kan je nu al Eveline Cannoots nieuwe single "Ben jij gelukkig met mij?", HIER verkrijgen op iTunes en HIER beluisteren op Spotify!

De lente komt er ook aan en daar kijkt Eveline enorm naar uit. Ze viert niet alleen haar verjaardag in die periode, ook haar concert gaat opnieuw door op zaterdag 6 mei in Salons Mantovani in Oudenaarde. Luc Steeno, Filip D’haeze, Maarten Cox en Michael Lanzo zullen haar vergezellen die avond. Tickets kosten 15 euro of VIP 55 euro en kan je bestellen via www.evelinecannoot.be !

Voor de rest is Eveline nog steeds druk in de weer als Ment tv - gezicht en staat ‘veel optreden’ op haar to - do lijstje!

Volg Eveline Cannoot HIER op Facebook

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over