Eveline Cannoot en Filip D’haeze, allebei gezicht van MENT TV, brengen voor het derde jaar op rij een kerstsingle uit! Na 'Met kerst ben jij bij mij' en 'Kerstmis voor iedereen', willen ze nu een kerstboom versieren met jou! 'Ik wil een kerstboom versieren met jou' is een productie van David Vervoort. Een vrolijke meezinger, maar vooral heel sfeervol, speels en heel ‘kerst’!

Bij dit nummer hoort uiteraard ook een videoclip. De clip werd opgenomen in de interieurzaak House and Garden in Wetteren. De regie en productie lagen in handen van Bert Temmerman.

Bekijk HIER de clip!

De single-hoes is een “specialleke" geworden… Eveline & Filip werden getekend door David Van der Smissen uit Ninove.

Kerstmis is een periode van vrede en gezellig samenzijn met de mensen die je warmte en liefde geven. Door de vele gebeurtenissen de afgelopen weken in de hele wereld, proberen ze met dit nummer toch de kerstsfeer optimaal te beleven. Eveline & Filip hopen het beste voor iedereen in het nieuwe jaar en wensen dan ook iedereen fijne feestdagen!

'Ik wil een kerstboom versieren met jou', de nieuwe kerstsingle van Eveline Cannoot & Filip D'haeze is HIER verkrijgbaar op iTunes!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: