“Oef, worst case scenario is voorbij!”, klonk het op maandagavond 30 januari opgelucht bij Nicolas, de 27-jarige productmanager uit Deurne, toen de 29-jarige leefgroepbegeleidster Evelien uit Vlierzele volmondig “ja” zei tijdens hun huwelijksplechtigheid, luttele seconden nadat ze haar echtgenoot voor de allereerste keer te zien kreeg.

De zenuwen stonden hooggespannen bij beiden, toen ze zich opmaakten voor hun grote dag. “Normaal ben ik altijd rustig, in élke situatie. Dit is de uitzondering. Dit is de allereerste keer dat ik het niet onder controle heb. Ik hoop dat ik haar kan laten lachen. Als dat lukt, zal ik mij gerust voelen. Dat is mijn ding, grappig zijn”, zei Nicolas enkele uren voor hij naar het gemeentehuis vertrok.

En ja hoor, Nicolas kreeg zijn bruid meteen aan het lachen toen zij haar opwachting maakte in de trouwzaal. Zijn grapjes stelden Evelien meteen op haar gemak en zorgden er ook voor dat ze er een goed oog in had: “Ik denk dat de experten een goede match gevormd hebben, de eerste indruk is toch al positief”, verklapte Evelien meteen na de plechtigheid tegen de camera. Ook Nicolas hield zijn opluchting niet voor zichzelf: “Ik ben stiekem keitevreden. Dit is veel beter dan het scenario dat ik in m’n hoofd had”, complimenteerde hij zijn kersverse vrouw.

Of ook Veerle en Nick, de tweede match die werd samengesteld door experten Gert Martin Hald, Margo Van Landeghem, Alexander Witpas en Sybille Vanweehaeghe, “ja” durven zeggen, komt de kijker in aflevering twee op maandag 6 februari 2017 te weten, alsook wie de andere twee matches zijn.

De afleveringen van Blind Getrouwd zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over