Vandaag was het de laatste van 4 voorrondes van Eurosong 2006. Vandaag kwam mogelijk wel de grootste favoriet voor eurosong aan het werk: Belle Perez.

Vandaag vonden wij het niveau ver van hoogstaand. Integendeel verschillende kandidaten hadden vandaag mogelijk wel een hitsong gebracht maar waren volgens ons hard oordeel niet rijp om op dit podium te staan. Hun nummer was duidelijk niet klaar voor eurosong.

De vakjury koos Belle perez als 1ste en dat kunnen wij ons perfect in vinden want Belle haar song is een topsong. Wij vermoeden dat hier wel eens een schitterende eurosongnummer inzit. Maar niet alleen de vakjury koos Belle perez met haar "el mundo bailando" als winnaar maar ook radio 2, radio donna en de tv één kijker. Ze wint dan ook overduidelijk deze 4de voorronde van Euronsong.

Maar ook eve kempbell met "not right" en la sakhra met "wonderland" mogen we terugverwachten in de halve finale, die de komende 2 weken plaatsvindt. Proficiat aan alle artiesten die zich kwalificeerden.

ali vs laura die met "i belong to you belong to me" deelnemen kregen dan weer van de vakjury te horen dat ze prachtige stemmen hebben maar dat hun nummer te zwak was voor eurosong. Wij sluiten ons hierbij aan maar denken wel dat dit een mogelijk radiohit is. Dus laura en ali doe zo verder zouden wij zo zeggen.

De jongens van biezebazee dit in eurosong deelnamen onder de naam triskel namen deel met een ballade "i'll be there for you". Ze hadden 1 probleem het is al jaren geleden dat een ballade nog scoorde op eurosong dus ook voor hen sorry maar misschien volgende keer beter.

Vandaag hield ook een grote reuze beer heel het eerste deel in spanning wie dit was. Tijdens het 2de deel werd duidelijk dat Eddy Wally dit was en hij kwam dan ook de officiele eurosong-cd voorstellen die vanaf woensdag in de winkel ligt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: