Gisteren en vandaag waren het drukke dagen in Bobbejaanland. Daar werd dit weekend de fandag van de Eurokids georganiseerd. Heel de dag lang kon je de Eurokids aan het werk zien.

De dag in Bobbejaanland begon alvast goed. Daar werd iedereen verwelkomt door de winnaar Thor. 2 uur lang gaf hij elke bezoeker bij de inkom een hand en zorgde met zijn goed humeur voor een schitterende start van de dag. Stilletjes aan kwamen ook de andere Eurokids aan in Bobbejaanland. Omstreeks 13 uur signeerden dan ook alle 10 de finalisten in het cowboydorp in een zeer uitgelaten sfeer. Het was zoals gewoonlijk drummen voor een handtekening of een foto. Alle fans gingen tevreden door en keken alvast uit naar het volgende deel.

Maar de meeste fans uit keken vooral uit naar het einde van de dag want dan zouden de Eurokids samen met de Ketnetband in het Theater staan. Nadat de Ketnetband alle fans al opgewarmd had mochten alle 10 de eurokids het podium op. Zij brachten 1 voor 1 hun liedje waarmee ze deelnamen aan Eurosong For Kids. Ook zij wisten de mensen te amuseren. Maar vooral Thor zorgde voor vuurwerk in het theater. Het refrein “ ti ti ti ti tititi” hoorden ze alvast tot in Antwerpen meegebruld door het compleet volgelopen theater. Alle fans en publiek gingen dan ook als tevreden mensen naar huis.

Zo gingen ook wij tevreden naar huis en bezorgen we jullie nu alvast de eerste foto’s. Zo kun je nu de foto’s bekijken van Thor die iedereen verwelkomt aan de inkom.

Fandag Eurokids in Bobbejaanland

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: