De Duitse metalcore band kondigde vorig jaar hun Europese tour aan en komt daarmee op 16 januari 2022 ook naar Trix in Antwerpen. Deze show was echter snel uitverkocht en de vraag naar tickets bleef groot. Vandaag kunnen we bevestigen dat er een extra show zal zijn voor Eskimo Callboy op 17 januari 2022 in Trix Antwerpen. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.trixonline.be en www.fkpscorpio.be.

De Duitse band Eskimo Callboy maakt een dikke mix van metalcore en posthardcore, met een flinke dosis techno en geeft daarmee een geheel eigen twist aan het hardcore genre.

Kort na de introductie van hun nieuwe zanger Nico Sallach, voormalig lead zanger van de band To the Rats and Wolves, kondigde Eskimo Callboy een nieuw nummer aan "HYPA HYPA", wat de eerste single werd van hun EP "MMXX" en misschien ook wel het Party Metalcore Anthem van 2020.

Hun meest recente single 'We Got The Moves' werd ook opgemerkt door Studio Brussel en schopte het zelfs tot 'Catch Of The Day'. De mix van synthesizers, elektronische sounds en brute metalcore lijkt dus ook in België aan te slaan. De band kan niet wachten om de nieuwe muziek eindelijk live voor te stellen. Op zondag 16 januari én maandag 17 januari 2022 zullen ze Trix Antwerpen op hun kop zetten, zet je dansschoenen maar vast klaar!

Tickets zijn vanaf vandaag te koop via www.trixonline.be en www.fkpscorpio.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Eskimo Callboy
Datum: 
17 januari 2022
Locatie: 
Trix, Antwerpen

Reservatie:

Meer over