Op zaterdag 25 februari keert Netsky, superster van de elektronische muziek, terug naar zijn thuisstad voor zijn grootste optreden tot nu toe in het Antwerpse Sportpaleis. Met veel plezier kondigen we vandaag aan dat hij met Sony Interactive Entertainment Benelux zal samenwerken om het volledige concert in 360° te live streamen via PlayStation® VR.

Het optreden belooft een spetterende liveshow van Netsky te worden met speciale gasten, verbazingwekkende nieuwe visuals en een topproductie in samenwerking met het Brussels Philharmonic.

Fans die er zaterdag niet bij kunnen zijn, hoeven niets te missen. Ze kunnen de passie, adrenaline en emotie van de live show beleven vanuit hun comfortabele zetel door het concert thuis te live streamen in 360° met PlayStation VR.

Vanop de best mogelijke plaats in de zaal, geeft PlayStation VR fans over heel de wereld de kans om elke beat, synth line en pyro blast te ervaren zoals in het Sportpaleis.

Netsky (Boris Daenen) zegt hierover: “Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in virtual reality, dus het is heel spannend om samen te werken met PlayStation om mijn live show in het Sportpaleis te live streamen in 360° op PS VR. We hebben keihard gewerkt om deze show extra speciaal te maken, dus het is geweldig dat we de ervaring kunnen delen met zoveel meer mensen dankzij PS VR”.

Over Netsky

Vorig jaar lanceerde Netsky, de superster van de electromuziek, zijn langverwachte derde studio album, '3', dat meteen naar de nr.1 schoot in de officiële Belgische album chart. Hij domineerde de iTunes charts in het VK, de VS, en vele andere landen. Hij stond ook op één in de Billboard Dance Chart in de VS. In de zomer na de release, bracht Daenen de hit single 'Rio' opnieuw uit met een toegevoegde feature van de Grammy award winnende rapper Macklemore. Daarnaast trad hij op als headliner op de festivals van Reading, Leeds, Glastonbury, Panorama en het Dour Festival. 'Rio Remix' werd algemeen gezien als het onofficiële anthem van de Olympische Spelen. Het was de perfecte soundtrack voor Netsky op zijn trip naar Brazilië voor Rio2016, waar hij de rol als officiële ‘artist ambassador’ voor het Belgisch Olympisch Team op zich nam. Na deze drukke zomer van geweldige festivaloptredens in heel de wereld, trok Netsky met zijn band terug op tournee in de herfst van 2016 voor de Europese live tour '3' die hen bracht naar uitverkochte shows in 7 landen. Netsky is momenteel terug in België en hij speelt zijn grootste live show tot nu toe in zijn thuisbasis Antwerpen. Met zo'n palmares dat hij op slechts enkele jaren opbouwde en nieuwe muziek in de pijplijn, kunnen we gerust stellen dat voor Boris Daenen de Net-Sky the limit is!

Over PlayStation VR

PS VR bouwt voort op de creatieve traditie van PlayStation, die erin bestaat jou pal in het hart van innovatieve games te plaatsen. PS VR is een virtualrealitybeeldscherm ontwikkeld door Sony Interactive Entertainment dat je op je hoofd plaatst. Het werd gelanceerd op 13 oktober 2016. Dit virtualrealitysysteem werkt met de PlayStation 4-console. Met PS VR krijgen spelers het gevoel dat ze alles beleven alsof ze er zelf bij zijn.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: