Op 2 april 2014 is het zover: dan kun je Keanu Reeves zien schitteren in het epische 47 Ronin! Eerder kregen we een klein voorproefje met de eerste trailer, maar de nieuwste trailer is mysterieuzer en veelbelovender dan ooit!

Vanuit de meest intrigerende mythe uit het eeuwenoude Japan is het epische 3D fantasy-adventure 47 Ronin ontstaan. Hoofdrolspeler Keanu Reeves kruipt in de rol van Kai, een eenling die zich aansluit bij Oishi (Hiroyuki Sanada), de leider van 47 verbannen samoerai.  Samen willen zij wraak nemen op de verraderlijke opperheerser die hun meester heeft vermoord en hun soort heeft verbannen.  Om de eer van hun vaderland te herstellen, beginnen de strijders aan een expeditie waarin zij worden geconfronteerd met een reeks beproevingen die een gewone krijger niet zal overleven.

47 Ronin is geregisseerd door de baanbrekende Carl Erik Rinsch (The Gift). Geïnspireerd door de meest diverse stijlen als Miyazaki en Hokusai, zal Rinsch adembenemende landschappen en gigantische veldslagen in het leven roepen die het tijdloze Ronin-verhaal wereldwijd aan het grote publiek zullen tonen op een manier die nooit eerder vertoond is.

Bekijke de trailer hier: http://www.youtube.com/watch?v=KcwCyWA7W78&feature=youtu.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over