Door de grote vraag naar tickets voor het concert van Ennio Morricone op het Sint-Pietersplein in Gent, werd een extra show toegevoegd op zondag 26 juni.

Bijna alle tickets voor het concert van zaterdag 25 juni, dat vrijdagochtend in verkoop ging, zijn reeds de deur uit. Tickets voor het extra concert op zondag 26 juni zijn vanaf nu te koop via www.ticketmaster.be.

Op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2016 zal zijn trouw publiek en de verzamelde pers getuige zijn van een concert van de maestro in het indrukwekkende kader van het Sint-Pietersplein met de prachtige Sint-Pietersabdij op de achtergrond.

Het afgelopen jaar was een topjaar voor de Italiaanse componist. Morricone ontving een Golden Globe Award, een BAFTA Award én een OSCAR voor zijn samenwerking met Quentin Tarantino voor de film “The Hateful Eight”.

Samen met een 200-koppig symfonisch orkest en indrukwekkend polyfonisch koor komt Ennio Morricone naar het Sint-Pietersplein in Gent op zaterdag 25 en zondag 26 juni. De 87-jarige maestro zal er een persoonlijke ‘Best of’ uit zijn carrière ten gehore brengen.

Greenhouse Talent, de organisator van het concert, benadrukt dat tickets alleen via het officiële verkoopskanaal Ticketmaster of via FNAC aangekocht kunnen worden. Via andere kanalen is er geen garantie tot toegang.

Alle info over het concert: www.enniomorriconegent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Ennio Morricone
Datum: 
26 juni 2016
Locatie: 
Sint-Pietersplein, Gent

Reservatie:

Meer over