In Wallonië was dit voorjaar (Rtbf - la Une) de serie “Ennemi Public” (Playtime Films/Rtbf), losweg gebaseerd op de affaire Dutroux, dé kijkcijferhit en ’talk of the day’. Zangeres Stéphanie Blanchoud speelt er de hoofdrol in, kreeg uitmuntende kritiek en een deal met het prestigieuze agentschap Artmedia in Parijs.

Ze is in Vlaanderen al wat bekend middels playlist Radio 1 voor haar duet met Daan (“Décor”). Zij en Daan deden het nummer ook live in Café Corsari. Haar album “Les Beaux Jours” werd gereleased via V2.

Stéphanie deed het voorprogramma van Charles Aznavour in de Amsterdamse Heineken Hall en mocht daarna een volledig concert geven in Paradiso. Andere Nederlandse concerten volgden en volgen nog in 2017. In het voorjaar start ze haar 2e tournee in Zwitserland.

Vanaf zaterdag 04/02 komt de serie “Ennemi Public" op Canvas, 5 weken lang, in dubbele afleveringen. Eind januari zal de serie ook te zien zijn op TF1. Ze is al te zien in Spanje (via Movistar+) en ze werd verkocht aan Duitsland, Groot-Brittanië, Polen, Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken en Frankrijk. Stéphanie is volop bezig met de voorbereiding van de opnames van haar 2e album !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: