De Engelse musicalgroep Collabro komt in mei/juni 2019 voor vier optredens naar Nederland. De viermansformatie komt naar Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Den Haag. De kaartverkoop start op vrijdag 19 oktober om 10:00 uur via de websites van de zalen.

Collabro werd in 2014 beroemd in hun thuisland door, slechts een paar maanden na hun oprichting, met overmacht de tv-talentenjacht Britain’s Got Talent te winnen. Ze tekenden een contract bij het label van Simon Cowell, Syco, waar ook populaire artiesten als One Direction, Little Mix en Il Divo een contract hebben. Wie op YouTube naar hun acapella-covers kijkt van hits als All Of Me (John Legend), Circle Of Life (Elton John) en Memories (Barbra Streisand) begrijpt waarom: de heren zingen spatzuiver, brengen de nummers met gevoel en de zanglijnen zijn perfect op elkaar afgestemd.

Inmiddels hebben ze al vier albums uitgebracht, waarvan Road to the Royal Albert Hall (2018) het meest recente is. Ze zijn naar eigen zeggen "The World's No1 Musical Theatre Group". De band stond eerder dit jaar al in de Hertz zaal van TivoliVredenburg. In 2019 komen ze terug naar Nederland met een tournee bestaande uit vier optredens in vier steden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Collabro
Meer over