Het gloednieuwe succesvolle sketchprogramma En Toen Kwam Ons Ma Binnen valt ook bij onze Noorderburen in de smaak en werd voor Nederland aangekocht door de SBS Broadcasting Group. De gênante situaties die doodgewone mensen meemaken steken dus binnenkort de landsgrenzen over. Lieve Vyverman, netmanager 2BE:“We zijn heel trots op deze eerste internationale verkoop van En Toen Kwam Ons Ma Binnen. Het bewijst dat gênante situaties geen exclusief Vlaams gegeven zijn en daar kunnen we alleen maar blij om zijn."

In de vijfde aflevering op maandag 30 september 2013 maakt William Boeva zijn opwachting, die een reële gênante situatie meemaakt als dwerg. Daar heeft een parkeerplaats voor gehandicapten alles mee te maken. Ondertussen beleeft Kristine Van Pellicom een gezellige koffieklets met haar vriendinnen, tot ze – zonder het zelf te beseffen – wel heel intieme details over haar persoonlijk leven begint te vertellen. Verkoper Chris Van Espen krijgt een wel heel speciale klant over de vloer: Tom Audenaert, die naar een thematisch verkleedfeestje geweest is dat een onuitwisbare indruk heeft nagelaten bij hem.

Deze en heel wat andere gênante situaties kan je nu maandagavond 30 september 2013 om 20.35 bij 2BE bekijken. Voor de gênante situaties van de vierde aflevering en een voorsmaakje van de vijfde aflevering kan je nu al terecht op2BE.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: