Met Emma Bale, Van Echelpoel, DJ Double D en Brewed And Bottled is de line-up voor de Mainstage van Festival aan Zee 2018 compleet! Op zaterdag 28 april zie je ook Regi, DJ Yolotanker en Portland aan het werk. Op zondag 29 april staan Bart Peeters, Jebroer, DJ Shizzle Le Sauvage en Milo Meskens op het podium. Nieuw dit jaar: vanaf nu kan de bezoeker online drankvouchers aankopen met heel wat extra voordelen! Goedkopere consumpties, garantie tot het festivalterrein, snelle service... Alle info over de online drankvouchers: www.festivalaanzee.be

Festival aan Zee, het gratis 2-daagse festival op het strand en de Esplanade van De Panne, is dé opener van het festivalseizoen!

Vorige zomer overtuigde Emma Bale Pukkelpop met een show die doet denken aan Florence & The Machine en Dua Lipa. Hoewel ze zo'n 4 jaar geleden de finale niet haalde van 'The Voice Kids' op VTM, levert Emma sindsdien de ene hit na de andere af. Zo werd haar single 'Run' geremixt door Lost Frequencies en werkte ze voor 'Fortune Cookie' samen met Milow. In juli zakt Emma Bale af naar Rock Werchter, maar het laatste weekend van april brengt Emma haar frisse subtropische popsound al naar Festival aan Zee!

Geen Van Echelpoel, geen feestje! Je kent het gekke duo van de megahit 'Ziet em duun' van 2016. Het duo bestaat uit de fictieve broers Yves en Jef Van Echelpoel (de alter ego's van Yves Gaillard en Tijs Vanneste), die elkaar voor het eerst ontmoetten aan het sterfbed van hun moeder. Om elkaar beter te leren kennen gingen ze samen muziek maken. Mét resultaat: Van Echelpoel staat gelijk aan daanse en chaanse!

DJ Double D is je vaste maatje tijdens de populaire filefuif van Studio Brussel. Double D combineert als DJ de meest recente weekendtunes met all-time classics. Het wordt een set om tot in de vroege uurtjes op door te gaan!

De band Brewed And Bottled stond tijdens Festival aan Zee 2017 in de Belfius Beach Boutique. Dit jaar koos de Jeugdraad van De Panne de band uit om de Mainstage te openen! Brewed And Bottled brengt vette punkrockcovers met een grote knipoog en de nodige humor. Ze omschrijven hun stijl als "partypunk" of "schlagerpunk". Party on, party on, party on...

Drankvouchers? Die koop je gewoon online!

Nieuw dit jaar: bezoekers kunnen hun drankvoucher(s) snel en eenvoudig online bestellen. Ze wisselen dan hun drankvoucher op het festivalterrein in voor fysieke drankbonnen. Wie zijn drankvoucher online koopt, die pikt enkele voordelen mee:

  • Op voorhand drankvouchers kopen is veel goedkoper.
  • Gedaan met aanschuiven! Wie op voorhand drankvouchers aangekocht heeft, maakt op het festivalterrein gebruik van de snelverkooprij om de vouchers in te wisselen voor fysieke drankbonnen. Snelle service gegarandeerd!
  • Jouw drankvoucher garandeert je toegang tot het festivalterrein. Dat betekent: wanneer de maximum capaciteit van het festivalterrein bijna bereikt is, krijgen bezoekers mét drankvoucher gegarandeerd toegang tot het festivalterrein.

Print de drankvoucher(s) af, neem ze mee naar Festival aan Zee, en wissel ze in bij de snelle festivalkassa's. De bezoeker kan de drankvoucher ook tonen op zijn smartphone of tablet. Let wel: deze goedkopere drankvouchers in voorverkoop zijn enkel online verkrijgbaar via: https://www.festivalaanzee.be/

Met deze lading is de affiche voor de Mainstage van Festival aan Zee 2018 compleet! Binnenkort worden de bands en DJ's die spelen in de Belfius Beach Boutique, de tent waar lokaal talent een podiumkans krijgt, bekend gemaakt. Ook volgt er nog meer concrete info over het speeldorp 'Diep in de Zee'.

Festival aan Zee is een gratis 2-daags festival in de Panne, met sterke live concerten in een overvolle concerttent en een groot aanbod animatie & straattheater op de zeedijk. Dit alles wordt nog aangevuld met kindvriendelijke activiteiten, georganiseerd door de diensten Jeugd en Sport in samenwerking met verschillende verenigingen uit De Panne. Kortom, de perfecte start van het nieuwe festivalseizoen!

Alle nieuws i.v.m. Festival aan Zee is te vinden op www.festivalaanzee.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Festival aan Zee
Datum: 
28 & 29 april 2018
Locatie: 
De Panne

Reservatie:

Meer over