Nog tot het einde van 2014 kan u Els de Schepper aan het werk zien met haar jubileumvoorstelling FEEST, maar dan is het tot nader order afgelopen met eigen zaalshows maken.

"Ik heb 12 zaalshows geschreven, meer dan 1500 eigen voorstellingen gespeeld en het is tijd voor een pauze. Bovendien heb ik nooit tijd gehad om die honderden andere ideeën te realiseren waar ik al jarenlang mee in mijn hoofd zit. Daar wil ik nu rustig de tijd voor nemen om die te kunnen ontwikkelen.

Bovendien begin ik ook aan een nieuw pad in Duitsland en Frankrijk. Wat niet wil zeggen dat ik het Vlaamse publiek zomaar achter mij wil laten, want ik heb veel aan hen te danken en ik hou van hen. Dus kom ik wellicht ooit wel terug. Maar af en toe eens een pauze nemen is noodzakelijk en zelfs belangrijk voor een artiest. Kiezen voor een nieuwe toekomst, betekent ook vaak breken met het verleden. Maar in welke hoedanigheid en wanneer ik ooit terug kom, daar wil ik mij de komende maanden in alle stilte over beraden."

Nu woensdag 3 september zendt Eén 45 minuten uit van haar jubileumshow FEEST, opgenomen in de Lotto Arena. Wie haar nog een laatste keer live aan het werk wil zien kan dat nog dit najaar o.a. op

  • 4 oktober in Kursaal Oostende,
  • 15 november in Stadsschouwburg te Antwerpen
  • 29 november in Capitole te Gent.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Els De Schepper
Datum: 
4 oktober 2014
Locatie: 
Kursaal Oostende

Reservatie:

070 69 11 11
Meer over