“GPS’en, airbags, als we het kunnen losvijzen… kunnen we het verkopen” klonk het bij Versuz-uitbater Manu, gespeeld door Steve Geerts in de zevende aflevering van Spitsbroers. De fans zagen dat Alan (Joren Seldeslachts) en Guy (Bert Haelvoet) ermee instemden louche zaken te doen samen, want geld, dat hebben ze dringend nodig. De twee gaan in de achtste aflevering meteen op pad, maar vanaf de eerste nacht loopt het al fout. Grondig fout.

Na zijn slippertje met Miss België Caro Van Winkel (Ellen Petri), kampt Dennis (Oscar Willems) met een ontzettend groot schuldgevoel. Wie had ooit gedacht dat hij zijn vriendin Lisa zou bedriegen? Dennis is als de dood dat zijn geheim uitlekt, maar Caro en de magazines die onraad hebben geroken, maken het hem niet gemakkelijk. En dat heeft duidelijk invloed op zijn spel op de grasmat, net nu de ontknoping van de spannende play-off 1 nadert.

Op maandag 18 mei zien de Spitsbroers-fans Ella Leyers opnieuw terug, en hoe. Sinds zij Alan (Joren Seldeslachts) verliet voor de succesvolle en rijke topspits Roel Thevenage (Louis Talpe) en sinds kort door hem gedumpt werd, wil Shari het terug goedmaken met Alan. Want geld is niet wat telt, wel echte liefde. Wil en kan Alan haar wel vergeven?

De volledige afleveringen van Spitsbroers zijn na uitzending 4 weken lang gratis te bekijken via vtm.be en via de VTM app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: