Elias Devoldere is een Belgische drummer die de laatste tien jaar binnen- en buitenlandse clubs en festivals afschuimde met een pak verschillende bands (Nordmann, Sumi, Hypochristmutreefuzz, John Ghost, Hast…). Hij werd ook vaak gevraagd om soundtracks te maken voor dans en theater, en dat bleek de kiem voor een eigen soloproject. Na lang sleutelen aan zijn eigen geluid is Elias klaar om dat langverwachte project te onthullen.

‘South’ is de allereerste song die Elias ooit schreef. Ze openbaarde zich in een overgangsperiode in zijn leven en gaat over het verjagen van de geest die je gevangen houdt in het verleden. Je zou het een break-up song kunnen noemen, zij het een erg sinistere. De contemplatieve track sleept je door de storm naar een hoopvolle opklaring aan het einde. 'South' is de tweede track die we mogen onthullen van het aankomende debuut van Elias.

Elias’ indrukwekkende debuut EP ‘Kaiku’ verschijnt na de zomer op Unday Records (Nordmann, Dans Dans, Millionaire, Trixie Whitley…) De vijf tracks werden geproduced door Elias zelf en gemixt door Jasper Maekelberg.

Check de single HIER.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over