De zomer van 2021 kondigt zich aan als de meest drukke zomer ooit. Ook de agenda van de Proximus Pop-Up Arena loopt aardig vol. Deze week alleen al werden drie nieuwe events bekendgemaakt. En nog meer zitten er in de pijplijn. Hieronder een kort weekoverzicht.

EURO 2020 BIG SCREEN op 2,3, 6, 7 en 11 juli

Al meer dan een jaar kijken voetbalfans uit naar het EK Voetbal 2020. Omdat voetbal de sport bij uitstek is om samen met familie en vrienden te beleven, opent de Proximus Pop-Up Arena haar deuren tijdens de kwartfinales op 2 en 3 juli, de halve finales op 6 en 7 juli en de finale op 11 juli. Deze zeven wedstrijden worden er op groot scherm getoond. EURO 2020 BIG SCREEN in de Proximus Pop-Up Arena is trouwens de enige plaats in Middelkerke waar deze voetbalwedstrijden op groot scherm worden getoond.

Tickets voor EURO 2020 BIG SCREEN zijn meteen beschikbaar.

Bart Peeters op vrijdag 9 juli

Na de concertreeks 'Bart Peeters Deluxe' in de Lotto Arena gaat Bart Peeters deze zomer met zijn Ideale Mannen op uitstap naar zee. Vrijdag 9 juli concerteren ze in de nieuwe Proximus Pop-Up Arena. Het muzikale recept is gekend: een energieke frontman, een fantastische begeleidingsband en een repertoire van nieuwe nummers en een groot aantal meezingers en hits.

De ticketverkoop voor het concert van Bart Peeters & De Ideale Mannen start op maandag 7 juni om 10 uur.

Will Tura op 21 augustus

Will Tura, de keizer van het Vlaamse lied, heeft op zaterdag 21 augustus 2021 een afspraak met zijn trouwe fans voor een onvergetelijke concertavond in de Proximus Pop-Up Arena. Het is meteen de première van zijn theatertournee 'Will Tura, Ronde van Vlaanderen', origineel gepland in het voorjaar 2020 naar aanleiding van zijn tachtigste verjaardag maar door corona uitgesteld.

De ticketverkoop voor het concert van Will tura op zaterdag 21 augustus start op maandag 7 juni om 10 uur.

Alle informatie en updates zijn te vinden op www.proximuspopuparena.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: