The Amazing Spider-Man 2

The wait is over: de allereerste trailer van The Amazing Spider-Man 2 is hier! Vandaag wordt wereldwijd de trailer gelanceerd van het nieuwste (en grootste!) Spider-Man avontuur ooit. Andrew Garfield kruipt opnieuw in de huid van Spider-Man en Emma Stone is wederom te zien als Gwen. Bekijk en plaats de trailer nu.

Het leven is erg druk voor Peter Parker (Andrew Garfield) in The Amazing Spider- Man™ 2 – naast het verslaan van de slechterikken als Spider-man wilt hij ook tijd doorbrengen met zijn grote liefde, Gwen (Emma Stone), daarom kan hij maar niet snel genoeg zijn middelbare school afmaken. Peter weet dat hij de belofte om weg te blijven van Gwen, die hij gemaakt had met haar vader, niet zal kunnen vervullen.

Er staan grote veranderingen te wachten wanneer er een nieuwe vijand, Electro (Jamie Foxx), in Peter’s leven verschijnt en een oude vriend Harry Osborn (Dane DeHaan) terug opduikt. Als dit allemaal nog niet genoeg is ontdekt hij ook nieuwe aanwijzingen over zijn geheimzinnige verleden.

Bekijk hier nu de allereerste trailer van The Amazing Spider-Man 2 op het officiële Sony Pictures Releasing Belgium Youtube kanaal! The Amazing Spider-Man 2 draait vanaf 16 april 2014 in alle zalen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over