Vandaag verschijnt onder Fake Records de single HAPPY PILL van IKRAAAN, de nieuwe aanwinst van het label. Ook de bevreemdende clip bij het nummer is vanaf nu te bekijken. Het is het eerste wapenfeit van de aankomende debuut-EP van de jonge maar veelbelovende zangeres. Die debuut-EP zal in september releasen.

Onbekend is onbemind, maar die vlieger gaat voor IKRAAAN niet lang meer opgaan. Niemand doet namelijk wat zij doet. Haar jonge leeftijd belette haar niet nu al een eigen stem en een eigen stijl te ontwikkelen, die haar onderscheiden van alles en iedereen in ons land. De hypnotiserende soul trap op haar aankomende HAPPY PILL EP zal een frisse wind brengen in een klimaat van oppervlakkige en hapklare nummers die even snel weer vervliegen als ze gekomen zijn.

Zo ook HAPPY PILL, de eerste single van dat project, dat aantoont dat ze geen enkel onderwerp uit de weg gaat, hoe zwaarbeladen ook. Pijnlijk eerlijk gebruikt ze de 'happy pill' in dit onheilspellend aanzwellende nummer als metafoor voor het manipulatieve van de liefde. De clip, geregisseerd door Louise Guais, biedt een inkijk in het bezwerende universum van IKRAAAN. De zangeres is een unicum in alle facetten van het woord. Bekijk de video via deze link.

IKRAAAN zal in de komende maanden op heel veel podia te vinden zijn in ons land. Te beginnen met de releaseparty van de EP, op 27 september in Volta in Brussel. Alle info daarover valt hier te vinden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over