Zondag 3 juni is beleven we de familiedag van VESTROCK 2018, beter bekend als VESTROCK JUNIOR, voor de 8e keer. De afsluitende festivalzondag is een speciale festivaldag, waar de jongere bezoekers een echte festivalbeleving kunnen meemaken. Het wordt wederom een unieke en onvergetelijke belevenis voor kinderen, hun ouder(s), verzorger(s), opa’s, oma’s, ooms, tantes en vrienden en vriendinnen.De deuren gaan open om 13:00. Het programma start rond 14:00 en duurt tot 21:00.

De eerste namen voor 2018 zijn:

Voor VESTROCK op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni werden recent de eerste 14 namen aangekondigd, waaronder Blaudzun, Rowwen Heze, My Baby Johan en Millionaire. Komende maanden zullen nog tientallen acts bekend gemaakt worden via social media en www.vestrock.nl. Bekijk de video aankondiging van de eerste namen van VESTROCK JUNIOR 2018.

VESTROCK

VESTROCK vindt plaats op het eiland in de stadsgracht van de middeleeuwse vestingstad Hulst. We organiseren in 2018 voor de negende keer het driedaagse onafhankelijke festival voor rock- pop- en danceliefhebbers. Dankzij de ligging op een eiland heeft VESTROCK een intiem, gezellig en kleinschalig karakter. Je gaat niet snel een gemoedelijker festival tegenkomen. Op VESTROCK ontdek je nieuwe opkomende acts naast gevestigde namen. Dat is het lekkerste met een bijzonder bier in de hand. Onze eigen VESTROCK bier misschien? Daarna kun je kruipend naar onze heerlijke camping die volgens bezoekers wordt beschreven als één van de beste festivalcampings van de Benelux.

KAARTVERKOOP
De kaartverkoop is gestart via www.vestrock.nl en diverse voorverkoopadressen in Zeeuws Vlaanderen. VESTROCK zal, net als in eerdere jaren, intiem en kleinschalig zijn, dus het aantal beschikbare kaarten is beperkt. Een ticket voor VESTROCK JUNIOR bedraagt € 25,00.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: