Één voet in leuven, één voet in LA. De Leuvense zanger Milow brak internationaal door met zijn hit "Ayo Technology". Singer-song writer in hart en nieren, op het podium met een akoestische gitaar. Meer is er soms niet nodig om een succesverhaal te zijn. Hoewel hij zich steeds meer laat inspireren door R&B, blijven zijn songteksten hangen. Sfeer verzekerd als Milow op het podium staat!

STEF KAMIL CARLENS & Band

Hij is singer-song writer, gitarist, componist, producer én een echte performer. Hij staat al twintig jaar op een podium en weet wat hij doet. Vroeger bij dEUS en Zita Swoon, nu solo

Drie jaar na zijn door pers en publiek gesmaakte terugkeer in het popcircuit met 'Stuck In The Status Quo' heeft Stef Kamil Carlens zijn tweede soloalbum klaar. Hij nam 'Making Sense Of ∞' (Making Sense Of Infinity) op in z'n eigen Rabbit Field Studio in Hoboken en werkte de plaat daar ook volledig af.

Stef Kamil Carlens op het podium van Labadoux, met Maarten Moesen op drums, Nicolas Rombouts op contrabas, Nel Ponsaers op keys en Alma Auer op harp brengt hij nieuw en oud werk uit zijn uitgebreide repertoire, van melancholisch tot superfunky.

Tourist Le MC

Hij is een troubadour, 'Koning Liefde' en altijd 'En Route'. Johannes Faes, beterbekend als Tourlist LeMC veroverde al heel wat harten met zijn goudeerlijke Antwerpse teksten. Zijn grootste muzikale invloed is de Franse hiphopscene van eind jaren negentig. Gooi daarbovenop nog wat reggae, kleinkunst en folk en je hebt de unieke toon van Tourist LeMC

Buurman Solo

Eén man.

Een gitaar,
en een hoop verhalen.

Buurman-frontman Geert Verdickt staat helemaal alleen op het podium, alles teruggebracht naar de essentie. Naakt en onversneden, met een verbeelding die vrij spel krijgt. Over liefde in verschillende gedaanten. Eindes met een nieuw begin. Op zoek naar de barst. De barst waarlangs het licht naar binnen komt. (L.Cohen).

Booze Brothers

Booze Brothers werd opgericht in 1999, aan het begin van een nieuw millennium. De groep bracht leden van verschillende punkrockgroepen uit Toulouse en de Pyreneeën samen. Uit deze onwaarschijnlijke mix van uiteenlopende en gevarieerde muzikanten ontstond hun unieke stijl: Punkrock uit de jaren '90 overgoten met een heerlijke Keltische saus!

Harmony Glen

Harmony Glen is een feelgood-folk band uit Nederland. De muziek heeft haar wortels in Ierse en Schotse folk, met een eigenwijs repertoire waarin invloeden uit de hele wereld te horen zijn. Ze brengen een mix van traditionele en zelfgeschreven songs en tunes. Gooi daar een uitbundige aanwezigheid op het podium bovenop en je hebt een feestje waar de energie van af spat!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over