Op zaterdag 14 oktober 2006 tovert een select clubje van nationale en internationale artiesten het Antwerpse Sportpaleis om in een muziektempel van niveau. TMF weet voor de 8ste editie van de TMF Awards Bob Sinclar, The Veronicas, Kate Ryan, Hadise, Nailpin en Daan te strikken. Speciaal voor dit live-spektakel herenigen we het vrolijke VJ-duo An & Olli als hosts van de uitreiking.

Nog tot Nomination Day aanstaande vrijdag kunnen via www.tmfawards.be de genomineerden bepaald worden voor 12 categorieën (nationaal en internationaal).

Bob Sinclar
De vrolijkste Frans uit de Dance heeft met ‘Love Generation’ dé zomerhit van 2006 afgeleverd. ‘Le Bob’ liet al in interviews weten dat hij niet optreedt als er geen meisjes vooraan hebben postgevat om hem kushandjes toe te werpen. Je weet wat je te doen staat.

The Veronicas
Aan de debuut-cd ‘The Secret Life of the Veronicas’ van de tweeling Jess en Lisa werkten songschrijvers mee die eerder op de loonlijst van o.a. Britney Spears en Linkin Park stonden. Wie zijn ogen een beetje toeknijpt, zal op het podium straks een in tweeën gesplitste Avril Lavigne zien staan.

Kate Ryan
Hét meezingmoment van het jaar. ‘Je t’adore’ van ‘ons Kate’ is maanden na Eurosong nog steeds even onverslijtbaar. Breng vooral uw “Belgium: Twelve Points” spandoeken mee.

Hadise
Ons heerlijkste, meest exotische muzikaal exportproduct staat altijd garant voor een onvergetelijke, sensuele show. Voor de videoclip van haar nieuwste hit ‘Bad Boy’ wist Hadise ’s nachts op een bitter koud Belgisch strandje zo overtuigend te kronkelen dat de kijker zich prompt aan de oevers van de Nijl waant. Een lust voor oog & oor!

Nailpin
Cameramensen en Awards Crew vrezen altijd het moment dat Nailpin het podium bestijgt. De rush van krijsende groupies richting frontstage is een evenement waar horen en zien bij vergaat. Oordopjes zullen echter niet nodig zijn, want deze rockers spelen hits als ‘Worn Out’ luid genoeg om zelfs hun trouwste schare fans te overstemmen.

Daan
Het is nog even wachten op de nieuwste muzikale worp van deze ex-Antwerpse (heden Brusselse) kameleon, maar we hopen in ieder geval op een voorproefje op 14 oktober. Live is Daan altijd een belevenis: Vlaamse rock en electro, met Daan vooraan als een witte, boomlange versie van Prince en Isolde Lasoen als een strak in het vel zittende en nog strakker op de varkensvellen meppende Sheila E.

TMF Awards
Zaterdag 14 oktober 2006
Sportpaleis Antwerpen
Inkom: vanaf € 20 (excl. servicekosten).
Tickets zijn te verkrijgen via 0900/260.60 (€ 0.45/minuut).

Telenetklanten kunnen bestellen via www.telenet.be of via de rode knop op Telenet Digital TV. De eerste 2500 Telenetklanten die zo bestellen genieten een korting van 4€.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: