Op 10, 11 en 12 juli vormt het Brugse Minnewaterpark opnieuw het decor voor de ondertussen 39e editie van het Cactusfestival. Net zoals bij voorgaande edities, maakt het festival ook dit jaar een fijne selectie van Belgische bands die op dit moment zowel in binnen- als buitenland 'hot en happening' zijn.

Op vrijdag 10 juli sluit BALTHAZAR de eerste festivaldag af. De band bracht vorig jaar na een lange stilte met 'Fever' een nieuw album uit. Na Rock Werchter en een aantal uitverkochte zaalshows, komt de groep deze zomer voor één van haar enige festivalshows naar Brugge.
Op zaterdag 11 juli geven BLACK BOX REVELATION, HET ZESDE METAAL en de Belgisch-Nederlandse EEFJE DE VISSER mee kleur aan de affiche.
Op zondag 12 juli maakt vaderlands hiphopfenomeen ZWANGERE GUY voor het eerst z'n opwachting in het Brugse Minnewaterpark.

Meer namen volgen binnenkort!

De ticketverkoop start op maandag 24 februari om 11u via cactusfestival.be. Wie er zeker wil bij zijn dit jaar, zet deze datum maar beter met stip in de agenda, want vorig jaar was Cactusfestival op voorhand helemaal uitverkocht!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Cactusfestival 2020
Datum: 
vr 10 - za 11 - zo 12 juli 2020
Locatie: 
Minnewaterpark Brugge
Meer over