Op zondag 23 maart kan je vanaf 18u in Kinepolis Brussel terecht voor de allereerste Marvel  Belgium Fan Night met  "Captain America: The Winter Soldier".  Het belooft een fantastische Marvel avond te worden met animatie, Marvel Cosplayers en een heleboel prijzen die verloot zullen worden aan degene die zich wagen aan de dresscode van de avond: A touch of Marvel. Het hoogtepunt van de avond zal natuurlijk de première zelf zijn van de nieuwe Marvel film Captain America: The Winter Soldier film in 3D. Tickets voor dit niet te missen Fan event zijn te koop zijn via http://kinepolis.be/nl/nieuws/marvel-fan-night-captain-america-winter-soldier

Na de grote gebeurtenissen in New York met ‘The Avengers’, zien we in Marvel's ‘Captain America: The Winter Soldier’ hoe Steve Rogers, aka Captain America, een rustig leventje leidt in Washington D.C. Hij probeert zich aan te passen aan het moderne leven. Maar wanneer een S.H.I.E.L.D. collega wordt aangevallen, raakt Steve verstrikt in een web vol levensgevaarlijke intriges waardoor de wereld in gevaar loopt. Hij gaat samen met the Black Widow de strijd aan om een groot complot te ontmaskeren. Ze komen tegenover professionele huurmoordenaars te staan die op hen zijn afgestuurd om ze te stoppen. Wanneer het hele complot duidelijk wordt, sluit ook The Falcon zich aan bij het duo. Maar al snel ontdekken ze dat ze tegenover een gevaarlijke vijand staan... The Winter Soldier.

Marvel’s ‘Captain America: The Winder Soldier’, gebaseerd op de populaire Marvel comic boek series, waarvan de eerste in 1941 werd gepubliceerd. De film wordt geproduceerd door Kevin Feige en geregiseerd door Anthony en Joe Russo. Het script is geschreven door Christopher Markus & Stephen McFeely. De hoofdrollen worden gespeeld door Chris Evans, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Frank Grillo, Emily VanCamp en Hayley Atwell, met Robert Redford als Alexander Pierce en Samuel L. Jackson als Nick Fury. Vanaf 26 maart zal Captain America: The Winter Soldier in de bioscoop te zien zijn.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over