Het jubileumjaar van K3 wordt feestelijk afgesloten met nog heel wat nieuws van K3! In maart gaven Karen, Kristel en Josje het startschot van hun feestjaar met de theatertournee 'K3 verjaardagsshow 15 jaar', die in Nederland nog steeds loopt. Tussendoor werd hun vijfde film ‘K3 Dierenhotel’ opgenomen. Een gekke beestenboel die voor heel wat hilarische momenten heeft gezorgd op de set. Voor het resultaat van de nieuwe film moeten we nog even wachten tot 12 februari 2014, maar Karen, Kristel en Josje willen hun fans alvast een voorsmaakje geven met hun nieuwe videoclip. Want tussen de tournee en de filmopnames door hebben ze heel hard gewerkt aan nieuwe K3-hits en twee weken geleden kregen we het allereerste resultaat hiervan te horen. De gloednieuwe en aanstekelijke single LOKO LE is een schot in de roos! K3 laat je met LOKO LE de rest van de dag meezingen, swingen en springen. Het is de eerste single van het veelbelovende en gelijknamige album LOKO LE dat verwacht wordt op 25 november 2013. 

Het liedje LOKO LE is bovendien de titelsong van de film ‘K3 Dierenhotel’. De eerste filmbeelden krijg je nu al te zien in de bijpassende videoclip van LOKO LE http://www.youtube.com/watch?v=-8cWgyIsLfM

De nieuwe K3-single scoort bovendien zeer goed in de Vlaamse charts. LOKO LE veroverde de 1ste plaats in de Vlaamse kids top 5 en komt binnen op 8 in de Vlaamse top 10.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over