André Hazes was slechts tien jaar toen hij op 27 september 2004 met pakkende woorden afscheid nam van zijn illustere vader en een bomvolle Amsterdam ArenA muisstil kreeg tijdens diens indrukwekkende uitvaartplechtigheid. Dreetje is ondertussen André geworden en na jarenlang succesvol timmeren aan zijn eigen muzikale verhaal, maakt hij zich nu ook op voor zijn eerste grote soloconcert in Vlaanderen. Een logische stap, want André Hazes bouwde in Vlaanderen een stevige fanbasis op door o.a. zijn succesvolle doortochten op Het Schlagerfestival in Hasselt, tal van optredens doorheen gans Vlaanderen, het felgesmaakte duet ‘Zeg maar niets meer’ met “onze” Christoff en zijn hitsingle ‘Leef’, welke ook in Vlaanderen al uitgroeide tot een echte klassieker. Na uitverkochte concerten in Nederland, is het nu tijd voor het grote concertdebuut in Vlaanderen en staat André Hazes op zaterdag 10 november 2018 met zijn live band in de Antwerpse Lotto Arena. André kijkt er zelf enorm naar uit en belooft er samen met het publiek een unieke avond van te maken! Tickets voor ‘André Hazes - Live in Lotto Arena Antwerpen’ zijn vanaf zaterdag 10 maart om 18u00 verkrijgbaar via www.teleticketservice.com of telefonisch op +32 (0)70 345 345 (Max. €0,30/Min).

“Zaterdag was ik te gast in het Sportpaleis bij het concert van Jan Smit, dus ik ga zeker al even gluren bij de buren”, lacht André Hazes. “Aan de buitenkant ziet de Lotto Arena er alvast erg indrukwekkend uit, laat staan als die straks, hopelijk, tot de nok gevuld is. Heerlijk om daar mijn fans te mogen ontvangen. We gaan er samen een unieke avond van maken, ik kijk er enorm naar uit!”, besluit André.

André Hazes scoorde als 13-jarige zijn eerste hit in 2007 met ‘Bedankt Mijn Vriend’, een postuum duet met zijn vader. In 2014 bracht hij zijn eerste soloalbum ‘Mijn Beste Vriend’ uit. Vervolgens was hij als jurylid te zien in het SBS-programma ‘Bloed Zweet en Tranen’, een zoektocht naar Nederlandstalig zangtalent. De grote doorbraak in Nederland volgde toen André Hazes het nummer ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ vertolkte voor het tv-programma ‘De Beste Zangers’. Het leverde hem zijn eerste nummer 1-hit op en meer dan 6 miljoen views op YouTube.

Vlaanderen leerde André kennen in de Hasseltse Ethias Arena, tijdens Het Schlagerfestival. Daar legde hij ook de basis voor zijn vriendschap met Christoff, die zich later vertaalde in de succesvolle duetsingle ‘Zeg maar niets meer’. Duetten zong André ook al met de Vlaamse zangeressen Lindsay (‘Stap voor stap’) en Lissa Lewis (‘Ritme van de regen’). Met Lissa zong hij dit duet zelfs, dobberend in een bootje, voor Willem-Alexander en Máxima, het Nederlandse koningspaar. `

André Hazes bracht als voorloper van zijn tweede album ‘Leef’, de gelijknamige single uit. Het liedje werd een gigantische hit in Nederland én Vlaanderen. André is ook vaste artiest bij de concertreeksen 'Holland Zingt Hazes' en die doortochten gaven hem meteen het nodige vertrouwen voor zijn twee uitverkochte soloconcerten in het AFAS Live in Amsterdam. Deze waren begin januari 2017 in mum van tijd uitverkocht. In oktober 2017 volgden twee nog grootser opgezette concerten in Rotterdam Ahoy en ook die shows zaten bomvol. Dit jaar staat André maar liefst drie keer in Rotterdam Ahoy, de eerste twee concerten zijn reeds uitverkocht, maar voor de derde show zijn nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar.

Zijn reeks succesvolle soloconcerten in Nederland, krijgt nu ook het langverwachte vervolg in Vlaanderen, want op zaterdag 10 november staat André Hazes met zijn live band in de Antwerpse Lotto Arena.

Tickets voor ‘André Hazes - Live in Lotto Arena Antwerpen’, op zaterdag 10 november 2018, kunnen vanaf zaterdag 10 maart om 18u00 besteld worden via www.teleticketservice.com of telefonisch op +32 (0)70 345 345.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
André Hazes
Datum: 
10 november 2018
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen
Meer over