Naast hun drukke agenda van optredens, werden de heren van De Romeo’s deze zomer ook verwacht op de set van hun eerste langspeelfilm, H.I.T. De eerste beelden zijn klaar en kunnen via onderstaande link bekeken worden.

Naast De Romeo’s – Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi – kan de film ook rekenen op een heuse sterrencast: Marijn De Valck, Ann Ceurvels, Kurt Defrancq, Aiko Vanparys, Annelies Boel, Linde Carrijn, Luc Verhoeven, Sasha Rosen, Christoff, Willy Sommers, Lindsay, Sergio, Luc Steeno, Jo Vally, Sandra Kim, Micha Marah, Lisa Del Bo, Nicole & Hugo, Jan Smit, Vanessa Chinitor, Jan Kriekels en Belle Perez. Voor velen onder hen was het hun acteerdebuut. De regie is in handen van Matthias Temmermans (o.a. Plop En Het Vioolavontuur, K3 en De Kattenprins, Mega Mindy vs Rox).

De film wordt een actiekomedie voor het hele gezin waarin Chris, Davy en Gunther als zichzelf te zien zullen zijn, maar dan net ietsje anders. Het decor van de film is de leefwereld van De Romeo's.

SYNOPSIS

Het gaat niet goed met De Romeo’s. Vooral Chris krijgt het op zijn heupen wanneer Davy voor de zoveelste keer te laat opdaagt op een concert waar ook andere zangers op de affiche staan. Wanneer één van de artiesten vlak voor zijn optreden wordt aangevallen, komt Davy tussenbeide. Chris en Gunther zijn verbaasd over zijn interventie en eisen een verklaring. Davy neemt hen mee naar zijn huis en toont aan hoe hij al een tijdje undercover agent is binnen de H.I.T.-missie. Meer wil hij daarover niet kwijt. Maar voor Chris is dit het bewijs dat Davy niet meer met zijn hart bij De Romeo’s is. Hij wil dan ook dat De Romeo's ermee ophouden. En dat net aan de vooravond van het Europees Schlager Festival…

De film wordt geproduceerd door Zodiak Belgium uit Lint. Het bedrijf produceert o.a. de tv-programma’s De Buurtpolitie, Tom & Harry, Rijker dan je Denkt, Mijn Pop-Up Restaurant en Liefde Voor Muziek. Kinepolis Film Distribution (KFD) brengt de film vanaf 15 maart in de Vlaamse bioscoopzalen.

www.fb.com/HITDeRomeos

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over