Disney+ heeft vandaag de eerste beelden onthuld voor het langverwachte tweede seizoen van de bekroonde originele komedie "Extraordinary". Het tweede seizoen gaat op 6 maart exclusief op Disney+ in première.

Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste seizoen spectaculair ophield en volgt Jen (Máiréad Tyers) die zich inschrijft als klant bij de krachtkliniek in haar zoektocht naar haar krachten. Jen ontdekt al snel dat het proces om haar krachten te vinden niet zo makkelijk is als ze had gehoopt, en ook in de rest van haar leven gaat het niet van een leien dakje. Ex-kat, nu-vriend Jizzlord ( Luke Rollason) heeft een onverwachte openbaring gehad over zijn verleden, en Kash (Bilal Hasna) en Carrie (Sofia Oxenham) proberen heel volwassen en waardig te zijn over hun breuk, wat niet makkelijk is gezien ze nog steeds onder hetzelfde dak wonen. Het lijkt erop dat Jen en de bende te maken krijgen met nieuwe niveaus van volwassenheid en chaos waar ze geen van allen op voorbereid zijn.

Siobhán McSweeney en Robbie Gee keren in het tweede seizoen terug als Mary en Ian, Jen's moeder en stiefvader. De nieuwe cast dit seizoen bestaat uit Julian Barrett als George, Jen's krachttrainer in de Discovery Clinic; Rosa Robson als Nora, een onverwacht persoon uit het verleden van Jizzlord; Kwaku Mills als Clark, Carrie's nieuwe collega; en Derek Jacobi, die een speciale cameo-rol zal vertolken.

"Extraordinary" is geschreven door seriebedenker Emma Moran en geregisseerd door Toby MacDonald en Jennifer Sheridan. De serie is een frisse, innovatieve komedie over jong zijn en je draai vinden in een verwarrende wereld waarin "gewoon" alles is wat je ooit zal zijn.

“Extraordinary” is uitvoerend geproduceerd door Sally Woodward Gentle en Lee Morris voor Sid Gentle Films, het productiebedrijf achter “Killing Eve”. Charles Dawson, Johanna Devereaux en Emma Moran dienen ook als executive producers. Charlie Palmer is serieproducer met Abíólá Rufai-Awójídé als producer.

Stream het eerste seizoen van "Extraordinary" nu op Disney+.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over