Van Soeur Sourire tot Triggerfinger

Een hele week niets anders dan nummer één-hits. Dat is het concept van de Number One Week, van maandag 20 tot en met zaterdag 25 januari op MNM. Op de laatste dag presenteren dj’s Tom De Cock, Karolien Debecker en Peter Van de Veire One Hundred Number Ones, de top honderd van de beste nummer één-hits.

Dit jaar viert Ultratop, de enige officiële hitlijst in Vlaanderen, het bestaan van zestig jaar hitlijsten in Vlaanderen. Om dat te vieren, organiseren MNM en Ultratop de Number One Week. Een week lang wijken alle bestaande programma’s en draait MNM niets anders dan nummer één-hits. Van Dominique van Soeur Sourire tot I Follow Rivers van Triggerfinger of van Woman In Love van Barbra Streisand tot Barbra Streisand van Duck Sauce… Alles komt aan bod.

Peter Van de Veire: “Daarnaast gaan we ook een hele week lang op zoek naar de nummers één in het leven van onze luisteraars: een sport- of muziekheld, een leerkracht of misschien wel gewoon de bomma. En we willen ook weten wie er in Vlaanderen allemaal een nummer één is: een toneelvereniging die een prijs heeft gewonnen, de Belgische kampioen in een bepaalde sport, enzovoort.”

De presentatoren met dienst zijn:

  • 6-9 uur: Peter Van de Veire en Nasrien Cnops
  • 9-12 uur: Sander Gillis
  • 12-13 uur: Ann Reymen
  • 13-16 uur: Karolien Debecker
  • 16-19 uur: Tom De Cock
  • 19-20 uur: dj’s mixen nummer één-hits aan mekaar
  • 20-24 uur: Number One Request, met afwisselend Brahim en Astrid

One Hundred Number Ones

Zaterdag 25 januari tussen 11 en 19 uur presenteren dj’s Tom De Cock, Karolien Debecker en Peter Van de Veire One Hundred Number Ones, de lijst met de honderd beste nummer één-hits aller tijden.

Aansluitend krijgen de luisteraars nog een zes uur-durende mix van nummer één-hits, gemaakt door dj’s Erwin De Nul, Faisal en Lady S.

Number One Week: van maandag 20 januari om 6 uur ’s morgens tot zaterdag 25 januari om 1 uur ’s nachts.
One Hundred Number Ones: op zaterdag 25 januari van 11 tot 19 uur.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over