Het tweede seizoen van Belgium’s Got Talent heeft haar start niet gemist. Meer dan een miljoen kijkers, 1.044.202 (live +5) om precies te zijn, stonden mee aan de aftrap. De eerste auditieaflevering was daarmee goed voor een marktaandeel van 42,1% op VVA 18-54. Op vrijdag 18 oktober 2013 wordt het weekend opnieuw goed ingezet met de tweede auditieaflevering, waarin weer heel wat talenten juryleden Karen Damen, Rob Vanoudenhoven en Ray Cokes van hun stoel zullen blazen.

Dat mag in sommige gevallen zelfs vrij letterlijk genomen worden. De Aalsterse rockgroep Experienced?!? voert het aantal decibels in de studio op met hun performance. De mannen testen meteen ook de stevigheid van de jurydesk uit en dat is niet geheel zonder risico. Van een heel ander kaliber is de stem van de kleine Camille. Zij ontroert het publiek met een verrassend operanummer.

Een andere auditie die de jury niet snel zal vergeten, is die van de 14-jarige Seppe Herreman uit Oostende. Hij brengt zijn versie van Christina’s Aguilera’s ‘Ain’t no other man’. Zijn dijk van een stem doet niet alleen de jury, maar ook het aanwezig publiek vragen om een bisnummer. Benieuwd? Bekijk het fragment dan al via deze link.

Kevin Vandekerckhove (28) uit Zedelgem moet op vrijdag 18 oktober de gevolgen dragen van een uit de hand gelopen weddenschap. Hij legt met zijn alter ego Snitzel auditie af in Belgium’s Got Talent. Maar heeft Kevin ook écht een talent? Dat zijn act niet onopgemerkt voorbijgaat, is alleszins een feit.

Nicholas Arnst, een 22-jarige psychologiestudent uit Antwerpen, brengt in de tweede auditieaflevering een kaarttruc die een sterke indruk nalaat bij de jury. Volgens Ray brengt Nicholas zelfs de beste goochelact die hij al heeft gezien in Belgium’s Got Talent...

Het duo Young Kingz, dat bestaat uit de Antwerpse Malik en Youssef, heeft pech. Net nu de twee zich op het podium in een opvallende dansperformance moeten smijten, ligt Youssefs voet in het gips. Zal deze tegenslag hun auditie beïnvloeden?

Illusionist Kevin Antonis (23 jaar, Bazel) kan voor zijn act dan weer op de volledige steun van Rob en Ray rekenen. Hij heeft namelijk een willekeurige gsm nodig voor zijn goocheltruc en de heren van de jury zien hun kans mooi om Karen, die tussen de audities door geen seconde van haar gsm wijkt, een lesje te leren. Rob en Ray zien het toestel het liefst verdwijnen, maar dan moet Kevin natuurlijk wel slagen in zijn opzet…

Belgium’s Got Talent aflevering 2 op vrijdag 18 oktober 2013 om 20.35 bij VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: