Annemie Struyf is volop bezig aan de opnames van het tweede seizoen van Via Annemie. Ze brengt haar Egyptische kapper Essam Baslyous mee. Samen organiseren ze volgend weekend de langste kapperstafel in Leuven en dat voor de tiende keer. Een voorsmaakje in Roeselare. Ook boksfenomeen Junior Bauwens komt langs. Hij zit in de laatste rechte lijn naar de Europese titel voor Lichtgewichten op 20 juni. The Night of The Proms trekken naar Amerika. Voor ze vertrekken, komen Carl Huybrechts en Robert Groslot Marcel nog gedag zeggen. Het festival Expeditie Dansand vindt begin juli plaats in Oostende maar voor het bezoek van Junior Bauwens zakken ze graag af naar Roeselare. Met de voorstelling Slomo Sports brengt Albert Quesada sportwedstrijden in slow motion. Muzikale afsluiter is Flip Kowlier, die zo goed als een thuismatch speelt. Hij zingt zijn single Floske.

Maandag 16 juni

Sam De Bruyn danst op 17 juni met de Duivels dankzij Studio Brussel. Zij organiseren een heus WK-feest met Dance with the Devils. Daarnaast maakt Sam zich ook op voor Studio Ibiza. William Boeva heeft het jaar van zijn leven achter de rug. Zijn show Megalomaan liep als een trein en op 20 juni speelt hij de laatste voorstelling van dit seizoen. Ann Vansteenkiste is een gerenommeerde theesommelier. Haar eerste boek was een succes en nu is het tijd voor een tweede: Zelfgeplukt. Deze zomeravond sluit Hotel M perfect af met Zulemax, een Belgische internationale salsaband van twaalf vrouwen, zes nationaliteiten en ze brengen Cantando.

Dinsdag 17 juni

Op dinsdag spelen de Rode Duivels hun eerste match op het WK en ook Marcel ontkomt niet aan de voetbalmanie. Met Cath Luyten en Otto-Jan Ham kaarten we na over de match. Van Cath wil Marcel weten hoe manlief het stelt in Brazilië en of vrouwen nu even zot zijn van het WK als mannen. Aan Otto-Jan Ham stellen we de vraag of we in België nu even gek zijn geworden als onze Noorderburen. Stijn Meuris vindt het helemaal niks en richt zijn pijlen op zijn eerste zelfgeschreven toneelstuk Bruiloft. We zouden bijna vergeten dat we naast koning voetbal ook keizer volleybal hebben. Onze Belgen spelen dit weekend mee in de World League en zes spelers van Knack Roeselare zijn geselecteerd. Dat vraagt om een demonstratie. Gabriël Rios sluit deze duivelse aflevering af met zijn Song N°7.

Donderdag 19 juni

Hotel M eindigt de week met stijlgoeroe en Vlaamse oogappel Jani Kazaltzis. De laatste opnames van Zo Man, Zo Vrouw zitten er op en hij mag eindelijk met vakantie. Na het drukste voorjaar ooit is dat meer dan welverdiend. Ook Eva Van der Gucht schuift mee aan tafel. Ze is volop aan het opnemen voor de tweede reeks van Connie & Clyde en vertelt ons meer over de nieuwe film Plan Bart. Samen met regisseur Roel Mondelears. Op het Stationsplein brengt de Field Band een indrukwekkende show: 24 muzikanten en 7 dansers komen helemaal uit de townships van Zuid-Afrika en behoren nu tot de besten van hun land. Na hun bezoek aan België, reizen ze door naar Noorwegen. Ook David Straitjacket, de moderne Houdini, is van de partij. Hij toont een staaltje van zijn kunnen. Muziek is er van Lavvi Ebbel. Zij brengen hun Belpopclassic Victoria.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: