Op 19 en 20 mei slaan Ancienne Belgique, de Pianofabriek, Espace Magh en de Volksuniversiteit van Anderlecht de handen in elkaar om de tweede editie van het Brussels Volksfestival mogelijk te maken. Een ongezien evenement in de hoofdstad dat ALLE Brusselaars en sympathisanten wil samenbrengen. Het doel is eenvoudig : de rijkdom, de creativiteit en de positieve kanten tonen van de Brusselse volkswijken die niet altijd gunstig in de media komen. Alle details op de site: https://nl.festpop.brussels/

«Ontmoetingen en gesprekken faciliteren tussen mensen die vaak hun geografisch of subjectief territorium niet verlaten en voor wie de ander geen bron van inspiratie is, maar een onoverbrugbaar verschil. Ontmoetingen die het Brussels erfgoed in de kijker zetten, en daarin de culturele diversiteit waarderen»

PETER VAN HET FESTIVAL : ARNO

Arno, bekend bij het grote publiek en icoon van de Brusselse artistieke scène, is de peter van het festival. Hij herwerkte zijn nummer « Brussels » en maakte speciaal voor de gelegenheid een videoclip.

Arno-FestPopBXL

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over