Adriaan Van den Hoof draagt zijn lief ten grave

Bizarre taferelen in de zevende aflevering van Een Laatste Groet. Adriaan Van den Hoof vond het een leuk idee om zijn eigen geliefde Tatyana Beloy te begraven. De reporter van Volt en Vlaanderen Vakantieland moet er hartelijk om lachen, maar Beloy tekent ook voor het emotioneelste moment uit de reeks. Ze kan haar tranen niet bedwingen als ze wordt verrast door een aangrijpende speech van haar juffrouw uit het vijfde leerjaar. Mede-uitwuivers William Boeva en Sofie Van Moll staan Adriaan bij tijdens de muzikale ode aan de kist van Tatyana.

Extra zwarte dag voor Adriaan Van den Hoof

Bart Peeters had eigenlijk ook Matthias Schoenaerts uitgenodigd op het afscheid van Tatyana Beloy, maar dat was buiten Adriaan Van den Hoof gerekend, die het zaakje duidelijk niet vertrouwde. “Toen ik Matthias tegenkwam op de parking, heb ik hem een voenk op zijn bakkes gegeven.”

In ruil leeft Adriaan zich volledig in in Tatyana’s passie voor musical, met zijn eigen Hakuna Tatyana.

Tatyana Beloy huilt op eigen begrafenis

Halverwege haar uitvaart, kan Tatyana haar tranen niet bedwingen. Voor het eerst in 17 jaar komt ze oog in oog te staan met haar juffrouw van het vijfde leerjaar, die haar door een moeilijke periode hielp. “Ik denk nog vaak terug aan die vele keren dat je doodongelukkig op mijn schoot kwam zitten”, vertelt juf Hilde in een verrassingsspeech. De woorden raken Tatyana zo diep, dat ze ook op haar begrafenis een knuffel wil. Juf Hilde staat met open armen klaar. Ook Bart Peeters pinkt een traan weg.

In de koffer met Repelsteeltje

William Boeva en Tatyana Beloy deelden een groot geheim: “Ik ben blij dat zij het weet, dat ik het weet en dat voor de rest niemand anders weet, dat ik Repelsteeltje heet.”

De humor van William valt wederom in de smaak. De biggest name in comedy grijpt zijn kans, en duikt aan het einde van de show mee in haar kist. Een hilarisch zicht.

Een laatste groet aan Tatyana Beloy: op woensdag 30 oktober om 20.40 u. op Canvas

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: