The People of Tomorrow geeft een generatie een gezicht

Op 23 januari lanceren Eén en Studio Brussel in samenwerking met Tomorrowland het multimediale project The People of Tomorrow. Met het project, dat zal uitmonden in een radioreeks en een televisieprogramma, schetsen Studio Brussel en Eén het portret van een internationale en positieve generatie.

Met The People of Tomorrow geven Eén en Studio Brussel een gezicht aan een nieuwe, positieve generatie. Het project gaat op 23 januari van start met de lancering van het platform www.PeopleofTomorrow.com. Op dat platform gaan Eén, Studio Brussel en Tomorrowland op zoek naar internationale Tomorrowland-gangers en ambassadeurs van die generatie.

Met The People of Tomorrow peilen Eén en Studio Brussel naar hun gedachten over familie, vrienden, liefde, geluk, relaties, muziek en culturen. Ze zoeken hen op in hun habitat, overal ter wereld, en bieden zo een andere, originele en onthullende invalshoek op een generatie. Eén en Studio Brussel gaan daarvoor een unieke samenwerking aan met Tomorrowland en krijgen zo een bijzondere inkijk in de wereld van Tomorrowland.

Op radio en televisie

The People of Tomorrow mondt uit in een radioreeks op Studio Brussel, gepresenteerd door Eva De Roo. Eén brengt in het najaar van 2014 een televisiereeks, gemaakt door De chinezen.

Het concept van The People of Tomorrow is een samenwerking tussen het communicatiebureau Boondoggle en het televisieproductiehuis De chinezen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: