Eels, de band achter Mark Oliver Everett, alias 'E', is razend populair in ons land! Dat bleek gisteren nog maar eens, toen de verkoop voor het concert van 20 juli in het Openluchttheater Rivierenhof van start ging. Op amper tien minuten tijd waren alle tickets de deur uit! Mensen konden zich vanaf dat moment registreren voor de wachtlijst.

Volgend op het enorme succes, kondigt Mr. E nu een extra concert aan! Ook op maandag 21 juli (Nationale Feestdag) tekent Eels present in het prachtige Rivierenhof. Omwille van het grote aantal inschrijvingen op de wachtlijst is dit extra concert nu reeds virtueel uitverkocht. Tickets voor de tweede datum worden toegekend aan wie geregistreerd is op de wachtlijst volgens het 'first come, first served'-principe. De happy few die de kans krijgen om hun reservatie te verzilveren voor het extra concert, worden persoonlijk gecontacteerd.

Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Deze  tickets zijn mogelijk ongeldig. U loopt het risico de toegang tot het concert geweigerd te worden. Meer hierover op www.ilovemyticket.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Eels
Datum: 
Maandag 21 juli 2014
Locatie: 
Openluchttheater Rivierenhof, Deurne

Reservatie:

Meer over