"No Harm", de voorbode van een nieuwe plaat én een begeleidende tournee doorheen Europa, is een erg verrassende track die het beste doet vermoeden voor wat komen zal. Tom Smith en de zijnen dweilen Europa af met een drie maanden durende tournee. Van Ierland over Oostenrijk en Griekenland, tot Polen, Zwitserland, Spanje, Duitsland, Frankrijk en natuurlijk ook België, dat het na aan het hart ligt.

Als sinds 2005 en hun debuutplaat 'The Back Room', weet de groep uit Birmingham zich een weg naar de absolute top te banen, feilloos en zonder teleurstellingen. Hun adembenemende discografie, bezaaid met pareltjes als "All Sparks", "An End Has A Start", "Papillon" en "A Ton Of Love" is ongeëvenaard, hun rocksound gedrenkt in electro vernieuwt zich met elke nieuwe plaat, en het stralende charisma van Tom Smith bezweert elk publiek op slag. 2013 was voor hen het jaar van de enorme successen, met als orgelpunt de headlinerpositie op Rock Werchter, gevolgd door een barstensvol Sportpaleis.

In 2015 doen de Britten de harten van talloze fans opnieuw wat feller slaan, met de nakende onthulling van een nieuwe plaat, en een resem Europese concertdata in het verschiet. Ontdek de nieuwe nummers en de allergrootste gevestigde hits van Editors live op 31 oktober, in Paleis 12 in Brussel tijdens een onmisbaar weerzien! De ticketverkoop gaat van start op donderdag 7 mei om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Editors
Datum: 
Zaterdag 31 oktober 2015
Locatie: 
Paleis 12, Brussels Expo

Reservatie:

Meer over