2015 was ongetwijfeld het jaar van Ed Sheeran. De artiest boekte succes na succes met als kers op de taart een reeks uitverkochte concerten in het Wembley stadium in juli dit jaar. Die concerten worden nu gebundeld in Sheeran’s allereerste concertfilm Jumpers for Goalposts.

  • “Jumpers for Goalposts”
  • “Why would you call it that?”
  • “Because we keep movin’em”

Jumpers for Goalposts komt niet alleen uit op DVD, maar zal op 22 oktober ook te zien in cinemazalen over de hele wereld. De debuutconcertfilm van ’s werelds meest bekende singer-songwriter laat natuurlijk niet onopgemerkt aan zich voorbij gaan: op Leicester Square in Londen vindt met de première een uniek cinema-evenement plaats, inclusief rode loper en een exclusieve showcase van Ed Sheeran himself. Ook die liveshow zullen fans op 22 oktober via een livestream kunnen meevolgen vanuit een bioscoopzaal in hun eigen land.

Jumpers for Goalposts bundelt de mooiste momenten van Ed’s drie uitverkochte shows in het Wembley Stadium in juli dit jaar, waar hij speelde voor maar liefst 80.000 uitgelaten fans. Je krijgt zijn allergrootste hits als “The A Team”, “Sing” en “Thinking Out Loud” te zien, maar ook een verrassingsduet met de grote Elton John staat op de film.

Naast een adembenemende reeks podiummomenten toont de concertfilm beelden van het leven on the road en mag de kijker binnen piepen in de backstage. Ed Sheeran deelt in Jumpers for Goalposts zijn persoonlijke avontuur en blikt openhartig terug op de veelbewogen periode waarin hij zijn dromen verwezenlijkte.

Met dit cinema-evenement wil Ed Sheeran fans van over de hele wereld uitnodigen om deel te nemen aan de première van zijn eerste concertfilm en samen met hem zijn succes te vieren, voor hij zijn doelen onvermijdelijk opnieuw verlegt.

Tickets voor de première zijn vanaf vandaag te koop via www.edsheeranmovie.com. De film zal in België te zien zijn in Kinepolis Antwerpen, Brussel, Hasselt, Leuven, Luik, Imagibraine en Kortrijk.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over