Op dinsdag 15 juli komt de Britse topartiest Ed Sheeran naar de Qube van Q-music. Tijdens een exclusief concert voor een beperkt aantal Q-luisteraars brengt hij z’n grootste hits en stelt hij zijn nieuwe album ‘X’ voor. Pas later dit jaar komt de 23-jarige singer-songwriter naar Pukkelpop en Vorst Nationaal. Het optreden in de Qube wordt ook integraal uitgezonden op het tv-kanaal van Q-music.

Luisteraars kunnen vanaf maandag 7 juli tickets winnen door te luisteren naar Q-music.

Topartiesten op q-podium

Ed Sheeran heeft z’n nieuwe album ‘X’ (lees: ‘Multiply’) gisteren wereldwijd gelanceerd. Op z’n 20ste brak hij door met hits als ‘The A Team’ en ‘Lego House’. Al een paar weken kleurt hij nu de Q-playlist met ‘Sing’ –geproducet door hitwonder Pharrell Williams. Op de Grammy Awards was Ed Sheeran genomineerd als ‘Best New Artist.’ In eigen land won hij in 2012 als nieuwkomer liefst twee Brit Awards.

Met zijn Qube-concert vult Ed Sheeran een mooie reeks topartiesten aan die live bij Q hebben opgetreden. Op het Q-podium stonden al onder meer P!nk, Ellie Goulding, Snow Patrol, Mika, Birdy, Emeli Sandé en vorige maand nog Lily Allen.

Ook sunset-concerten aan het q-beach house

Naast Ed Sheeran in de Qube nodigt Q-music deze zomer nog een pak andere muzikale gasten uit. Naar jaarlijkse traditie zijn er de Sunset-concerten aan het Q-Beach House in Oostende. En elke vrijdagavond loopt het strand vol voor de Que Pasa-party’s met top-dj’s uit binnen- en buitenland.

Ed Sheeran in de Qube, dinsdag 15 juli op radio & tv. Tickets via Q-music.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Ed Sheeran
Datum: 
15 juli 2014
Locatie: 
The Qube
Meer over