De eerste Vlaamse zombiefilm is een feit en dat zullen de bezoekers van FACTS geweten hebben. De trailer werd namelijk daarnet voor het eerst getoond als surprise reveal tijdens de grootste Comic Con van ons land. A Team Productions, bekend van PATSER en TORPEDO, zit als producerende machine achter YUMMY. Denk aan liters bloed en ingewanden, boob jobs, nog meer bloed, zombies en zei ik al boob jobs? Dat dus.

Voelde je je laatste maaltijd zich een weg naar buiten zoeken bij het zien van de trailer?

Check dan hieronder hoe de bezoekers van FACTS de reveal beleefden!

Kinepolis Film Distribution (KFD) brengt YUMMY op 18 december 2019 in de zalen. Met onder meer Maaike Neuville (De Dag), Bart Hollanders (Call Boys), Clara Cleymans (De Ridder, ’40-’45) en Tom Audenaert (Hasta La Vista, Wat mannen willen, De Luizenmoeder).

SYNOPSIS

Een verliefd koppel reist af naar een goedkoop Oost-Europees ziekenhuis voor plastische chirurgie. De jonge vrouw wil een borstverkleining. Haar moeder komt mee om alles nog eens extra strak te laten trekken. Het vriendje vindt op een verlaten afdeling een vrouw, gemuilkorfd en vastgebonden op een operatietafel; het gevolg van een experimentele verjongingskuur. Hij bevrijdt haar, maar veroorzaakt zo de uitbraak van een virus dat dokters, patiënten én zijn schoonmoeder in bloeddorstige zombies verandert.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over