Echt Antwaarps Theater speelt Kerstmis met Jacob Kopfershmidt

Vanaf volgende week vrijdag 13 december staat er een nieuwe productie op de scène van het echt Antwaarps teater. Zoals alle voorbije jaren brengen zij ook dit jaar ook kerstblijspel 'Kerstmis met Jacob Kopfershmidt'. De cast bestaat uit Ruud De Ridder, Nicole Laurent, Aron Wade, Frans Van de Velde, Ann Van Mechelen, Ludo De Wit en Nick Delafontaine.

Ruud De Ridder kruipt in dit nieuwe kerstblijpel weer in de huid van onze antwerpse Jood Jacob KopfershmidtSinds deze sympathieke Joodse zakenman zijn opwachting maakte bij ons theater, werd hij één van de populairste figurenNu belandt hij per toeval bij een Antwerpse familie en viert hij met hen samen KerstmisMaar Jacob zou Jacob niet zijn als er niet een boel verwikkelingen de kop zouden opstekenIn december 1997 deed Jacob voor het eerst mee in ‘Mijnen huisbaas Is Ne Zot’.

Ruud De Ridder werd zo populair dat hij in 2003 de hoofdrol vertolkte in de ziekenhuiskomedie ‘Alarm In Mijnen Darm’. Dit blijspel werd een voltreffer... en meerdere malen hernomen. Nu is hij dus weer van de partij met zijn onnavolgbare humor.  Jacob Kopfershmidt op bezoek met Kerstmis! Dat is lachen, genieten en nog eens lachen.

Dit kerstblijspel speelt van 13 december 2013 t/m 26 januari 2014. Tickets bestellen kan op 03 231 64 64 of via de website www.echtantwaarpsteater.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Kerstmis met Jacob Kopfershmidt
Datum: 
van 13 december 2013 t/m 26 januari 2014
Locatie: 
Echt Antwaarps Theater

Reservatie:

03 231 64 64
Meer over