Echotape uit Engeland mag in Nederland dan nog een relatief onbekende naam zijn, toch staat er al heel wat op de erelijst. Een tour met alternatieve rocklegendes The Posies, Een track in de populaire comedy Brooklyn Nine-Nine. Europese tours, grote festivalweides. Nu pakt het door met een nieuwe single met nóg meer potentie.

‘Little Romance' is een drieënhalf minuut durende banger (het blijven Engelsen) met dringende dansvloer drums. Het grijpt de luisteraar vanaf de eerste tonen en laat niet meer los. Over de spanning van het versieren op de dansvloer. Te samen met een gelikte clip is 'Little Romance' na ‘I Said it’ de tweede van een serie nieuwe releases die dit jaar gepland staat, geproduceerd door Marc in de studio van de band. Met een nieuwe frisheid en energie zijn de de songs het startpunt van een nieuw hoofdstuk voor Echotape. Het nummer staat in eigen land al op de playlist van BBC Radio 6 en wordt in grote warenhuizen en restaurantketens gedraaid.

Radio-première op KINK bij Stefan Koren (dinsdag 21 mei)
KINK-dj Stefan Koren had première, na een telefonisch-interview met de band draaide hij Little Romance voor het eerst op dinsdagavond 21 mei. KINK had ook de primeur op de video. Meer lees je op de website van KINK.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over