Wegens grote belangstelling geeft de Ierse comedian Dylan Moran een extra voorstelling van zijn nieuwe show 'We Got This' op 28 maart 2023 in De Meervaart in Amsterdam. De kaartverkoop voor deze extra voorstelling is meteen begonnen via Ticketmaster.

'We Got This' is de splinternieuwe voorstelling van de BAFTA- en Perrier Award winnende comedian Dylan Moran. Hij is onder het grote publiek bekend geworden als co-writer van de serie Black Books, waarin hij samen met Bill Bailey een van de hoofdrollen vertolkte. Daarnaast was hij te zien in Notting Hill, Calvary, Shaun of the Dead, Run Fatboy Run en meer.

Moran brengt de origineelste en grappigste gedachtenspinsels op een geheel eigen wijze. Hij gebruikt daarbij soms fantasierijke en haast poëtische taal, waardoor hij ook wel de Oscar Wilde van de comedy wordt genoemd. Moran was al vaker in Nederland te zien. Zo stond hij in 2015 al eens eerder in De Meervaart, en in 2018 zette hij het RAI Theater op zijn kop.

In deze nieuwe show stoeit Dylan Moran op een vrolijke manier met zijn frustraties en stommiteiten uit het hedendaagse leven. De afgelopen jaren waren geen makkelijke tijden, maar Moran weet er iets heel grappigs en origineels van te maken.

DYLAN MORAN - WE GOT THIS
Maandag 27 maart 2023, De Meervaart, Amsterdam
Dinsdag 28 maart 2023, De Meervaart, Amsterdam - EXTRA VOORSTELLING
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €42,- (incl. servicekosten)

Meer info over deze show vind je op: mojo.nl/dylanmoran
De kaartverkoop is gestart via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over