Denis Villeneuve's filmbewerking van Frank Herbert's baanbrekende bestseller DUNE, zal de vierde editie van het Brussels International Film Festival, na elf dagen afsluiten. In deze epische avonturenfilm, geproduceerd door Legendary en verdeeld door Warner Bros. Pictures, schittert Timothée Chalamet in gezelschap van een hemelse sterrencast: Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, Zendaya, Chang Chen, David Dastmalchian, Sharon Duncan-Brewster, Oscar-genomineerde Charlotte Rampling, Jason Momoa en Oscar-winnaar Javier Bardem.

Wens je deze uitzonderlijke avant-première bij te wonen, kom dan naar de slotceremonie van het BRIFF, op 11 september om 19u30 in UGC De Brouckère.

DUNE is één van de meest verwachte films van het jaar en wordt in de Belgische bioscopen verdeeld door Warner Bros. Pictures vanaf 15 september.

Trailer DUNE

Synopsis

DUNE vertelt het epische en emotionele verhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman, die tot grootse dingen is voorbestemd. Om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen moet hij naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen - de enige planeet die de meest kostbare grondstof ter wereld kan leveren die in staat is het menselijk vermogen te vergroten. Terwijl duistere krachten hevig strijden om de controle over de planeet, zullen enkel diegenen die hun angst weten te overwinnen, overleven...

Denis Villeneuve regisseerde de film op basis van het script van Jon Spaihts, Villeneuve en Eric Roth, naar de gelijknamige roman van Frank Herbert.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: