Op zondag 10 november kan je om 14u30 of 19u terecht in vrijetijdscentrum De Kruierie (Bevrijdingsstraat 1, Balen) voor een dubbel optreden van De Bonanzas. Zij brengen pure nostalgie met popklassiekers uit de swinging sixties (Roy Orbison, The Beatles, Neil Diamond, Tom Jones,…).

Om 14u30 is er een optreden De Bonanzas voor een zittend publiek (met genummerde plaatsen). Om 19u breekt met Radio Sixties pas echt een dansfeest los... Eerst is er een echte rock 'n roll dansles, waarna je je naar hartelust kan uitleven tijdens het optreden van De Bonanzas. De avond wordt afgesloten met een swingend dansfeest, met o.a. een retro beautysalon. Dresscode: retro (50s-60s).

De Bonanzas

De Bonanzas brengen popklassiekers uit de jaren 60 met respect voor het origineel: soms ingetogen en intiem dan weer uitbundig en enthousiast. Pure nostalgie met muziek uit de swinging sixties (o.a. Roy Orbison, The Beatles, Neil Diamond, Tom Jones,…). Elk optreden van De Bonanzas staat garant voor onvervalst plezier: dat hebben ze in Balen al meermaals bewezen tijdens Balen Muziekterras en Plustival waar het publiek volledig uit hun dak ging...

Op zondag 10 november treden zij twee keer op in vrijetijdscentrum De Kruierie:

  • om 14u30 voor een zittend publiek (met genummerde plaatsen).
  • om 19u tijdens een swingend dansfeest op Radio Sixties

Radio Sixties

Op zondag 10 november kunnen de liefhebbers van swingende retromuziek zich vanafaaaaaa19u tijdens Radio Sixties volledig laten onderdompelen in deze nostalgische sfeer. Het zou leuk zijn als iedereen zich zou kleden in de stijl van de 50s en 60s. Dus heren, haal die bretellen, een pot brillantine en blinkende dansschoenen boven. En dames, hijs uzelf in een zwierige swingjurk en gooi die ledematen los... Want deze avond kan je onmogelijk stil blijven zitten. Radio Sixties begint met een authentieke rock 'n roll dansles door twee ervaren dansleraars. Als uw 'roestige' danstalenten volledig zijn aangescherpt kan je je danspartner alle hoeken van de dansvloer laten zien tijdens het meest swingende optreden van De Bonanzas aller tijden...

Swingen kan je op Radio Sixties blijven doen tot in de late uurtjes. En je kan je de hele avond laten soigneren in het Beauty Boudoir waar ze je heel 'retro' —met krulspelden in de aanslag— opmaken zoals dat in de sixties hoorde.

Come on baby, let's twist again..

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: