Meervoudig GRAMMY- en BRIT Awardwinnaar Dua Lipa kondigde gisteren haar nieuwe project Service95 aan. Service95 heeft de vorm van een wekelijkse nieuwsbrief met bijpassende podcast en zal in 2022 van start gaan. Abonnees krijgen elke week een verzameling van lijsten, aanbevelingen, verhalen, informatie, gedachten, perspectieven en gesprekken. Op Instagram deelt Dua een uitgebreid verhaal over de lancering van Service95.

Service95 is geïnspireerd op Dua's gewoonte om uitgebreide persoonlijke aanbevelingen en lijstjes te delen met haar beste vrienden van popcultuur, mensen, reisbestemmingen, verborgen juweeltjes en wereldwijde kwesties die doorgaans onder de radar blijven. Met de lancering van de nieuwsbrief en de 'At Your Service' podcast in het vooruitzicht, kan iedereen binnenkort deel uitmaken van Dua's inner circle.

“The more we share with each other, the closer we become, the wider our circles grow” Dua Lipa

Abonnees op Service95's wekelijkse nieuwsbrief ontvangen last-minute informatie over van alles en nog wat; van een nieuwe ondergrondse galerij in Sao Paulo, verborgen diners in Louisiana en de beste manicure op het eiland Lagos tot artikels die activisten, oorzaken en complexe wereldkwesties in de schijnwerpers zetten waar we allemaal meer over zouden kunnen leren. Elk nummer wordt afgesloten met een persoonlijke brief van Dua, waarin ze verslag doet van waar ter wereld ze zich ook bevindt, compleet met alles wat ze heeft gestreamd, bezocht, gehoord en geconsumeerd. "I find huge joy in telling people what I’ve learned about in any given city and love finding connection in our shared experiences. Service95 is going to take that idea and bring it to anyone who’s as curious as I am about life."

De At Your Service-podcastluisteraars kunnen een uitgebreid begeleidend stuk verwachten bij de nieuwsbrief, bestaande uit diepgaande, doordachte gesprekken tussen Dua en een reeks prominente gasten. Openhartige discussies over dringende wereldwijde problemen, hartverwarmende chats tussen oude en nieuwe vrienden en enkele van de meest weloverwogen lijsten en aanbevelingen van de zangeres en haar gasten passeren de microfoon.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over