Na geweldige eerdere edities in het besneeuwde Sundance met onder meer ‘Wind River’, ‘The Big Sick’, ’The Lodge' en ’The Farewell' kunnen we vandaag met trots melden dat onze fijne Sundance traditie verder wordt gezet in 2020.

Maar liefst drie van onze films zijn opgenomen in het programma dat het prestigieuze Sundance Film Festival zojuist bekend maakte. We mogen ons opmaken voor de wereldpremières van 'Promising Young Woman' (regie: Emerald Fennell, met Carey Mulligan), 'The Nest' (regie: Sean Durkin, met Jude Law en Carrie Coon) en 'Worth' (regie: Sara Colangelo, met Michael Keaton, Stanley Tucci en Amy Ryan).

De 2020 editie van het Sundance Film Festival vindt plaats tussen 23 januari en 2 februari.

PROMISING YOUNG WOMAN
Cassie (Carey Mulligan) is een grappige, charismatische en veelbelovende jonge vrouw die alles mee lijkt te hebben. Echter, zonder vrienden, nog steeds thuiswonend en met een uitzichtloze baan is ze ongelukkig en eenzaam. Overdag leidt ze het ingetogen leven van een grijze muis maar ’s nachts struint ze elke nachtclub af waar ze zich dronken voordoet om door mannen opgepikt te worden. Iets waar ze al snel spijt van krijgt…
  • Cast: Carey Mulligan, Bo Burnham, Clancy Brown
  • Regisseur: Emerald Fennell
  • Genre: Crime, Drama, Thriller

THE NEST

Op zoek naar nieuw kansen verhuist de ambitieuze ondernemer Rory (Jude Law) met zijn vrouw (Carrie Coon) en kinderen van de veilige Amerikaanse buitenwijken naar het archaische UK van de jaren 80. Hun onbetaalbare nieuwe leven in een Engels herenhuis zorgt al snel voor complete isolatie die de familie uit elkaar drijft en ieder van hen in een zelfvernietigende cyclus duwt waarvan niemand zeker is of ze het zullen overleven.

Het angstaanjagende 'The Nest' laat ons zien hoe ver we zouden gaan om de schijn op te houden en welk verraad we begaan om onszelf te misleiden en de mensen rond ons. Met in de hoofdrol Academy Award © genomineerde Jude Law ('Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald', 'The Young Pope') en Emmy © genomineerde Carrie Coon ('Fargo', 'Gone Girl', 'Avengers: Infinity War').

  • Cast: Jude Law, Carrie Coon, Oona Roche
  • Regisseur: Sean Durkin
  • Genre: Thriller

WORTH

Enkele dagen na 9/11 wordt Kenneth Feinberg (Michael Kaeton) aangesteld als advocaat van het Victim Compensation Fund. Dit fonds werd opgericht om de slachtoffers en nabestaanden te compenseren in ruil voor hun akkoord om de betrokken luchtvaartmaatschappijen niet aan te klagen. Feinberg staat voor de onmogelijke opdracht om de waarde te berekenen van de levens de ruim 5000 slachtoffers. Gedurende drie jaar treedt hij op als filter en doelwit van het leed en de frustraties van de families. Want geen enkele cheque kan de pijn van het verlies verzachten.

WORTH, met Michael Keaton, Stanley Tucci en Amy Ryan, wordt geregisseerd door Sara Colangelo. De film gaat in wereldpremière op het Sundance Film Festival in januari 2020. Worth is gebaseerd op het boek ‘What is Life Worth’ van Kenneth R. Feinberg.

  • Cast: Michael Keaton, Stanley Tucci, Amy Ryan
  • Regisseur: Sara Colangelo
  • Genre: Biography, Drama

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: