De progmetalpioniers van Dream Theater houden er wereldwijd een unieke band met hun buitengewoon vurige fans op na, die hen al twee nominaties voor een GRAMMY®Award opleverde, naast 15 miljoen verkochte platen in alle hoeken van de wereld.

Distance Over Time, hun nieuwe album dat op 22 februari verscheen, wordt gekenmerkt door een hernieuwde creativiteit, hoewel Dream Theater blijft vasthouden aan de elementen die fans wereldwijd al wisten te overtuigen.

De release van hun 14e studioalbum Distance Over Time dreef de sensatie rond de progmetaliconen van Dream Theater naar knetterende hoogten. Het zopas verschenen album prijkte al snel op nummer 1 in Duitsland en Zwitserland, rees in Nederland naar de top 3 en bereikte in zowel VLAAMSE als WAALSE hitlijsten plaats 8.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 20 maart om 10u via www.gracialive.be, www.teleticketservice.be, www.fnactickets.be en in alle Fnac verkooppunten.

Mission Statement Ghent Indoor Metal Fest:

Gent is een van de rijkste culturele steden in België, met tal van concertzalen en -clubs. Er zijn ook de Gentse Feesten en er is Gent Jazz… maar voor de vele metalheads in Gent en omstreken missen we toch de ruigheid en het ronken van de gitaren! Daarom wilden we een testcase opzetten met onze eerste editie van Ghent Indoor Metal Festival! We starten klein en indoor, de locatie: Capitole Gent!

Een atypische locatie: Maybe! Maar wel een prachtige locatie om een van de absolute legendes uit de Prog Metal scene te verwelkomen: Dream Theater!

Voor 2019 : 1 Band , 1 Date, 1 Location! Als de Gentenaar bijt… then we’ll be back for a second edition with more bands and more dates!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Dream Theater
Datum: 
25 juni 2019
Locatie: 
Capitole Gent

Reservatie:

Meer over